Kolvpumpar Flow

Samoa Industrial KolvpumparTryckluftsdrivna pumpar för industriella applikationer, för långa ledningar, höga flöden och många samtidiga tappningarKolvpumpar används i en mängd olika vätskehanteringsapplikationer. Majoriteten av dessa kan delas in i fyra olika kategorier:• ÖverföringEnkel överföring innebär att man flyttar en vätska med låg till medelviskositet från en plats till en annan. Double-Ball och Power-Piston pumpar används normalt i överföringsapplikationer. • ExtruderingExtrudering innebär att man använder en kolvpump för att applicera medium på material med hög viskositet. Typiska extruderingsapplikationer kräver tillbehör som pumplyftar. Power-Piston och Dynamic-Primerpumpar används ofta i extruderingsapplikationer.• BeläggningsapplikationDetta innefattar applicering av ett material med antingen spray eller doppning. Beläggningsapplikationer använder Double-Ball pumpar. • Mätning / fördelningMätning och fördelning innebär leverans av en specificerad mängd vätska på repetitiv basis. Mätning/Utdelningsapplikationer använder Double-Ball, Power-Piston och Dynamic-Primer-pumpar.
Samoa Industrial Kolvpumpar

Tryckluftsdrivna pumpar för industriella applikationer, för långa ledningar, höga flöden och många samtidiga tappningar

Kolvpumpar används i en mängd olika vätskehanteringsapplikationer. Majoriteten av dessa kan delas in i fyra olika kategorier:

Överföring
Enkel överföring innebär att man flyttar en vätska med låg till medelviskositet från en plats till en annan. Double-Ball och Power-Piston pumpar används normalt i överföringsapplikationer.

Extrudering
Extrudering innebär att man använder en kolvpump för att applicera medium på material med hög viskositet. Typiska extruderingsapplikationer kräver tillbehör som pumplyftar. Power-Piston och Dynamic-Primerpumpar används ofta i extruderingsapplikationer.

Beläggningsapplikation
Detta innefattar applicering av ett material med antingen spray eller doppning. Beläggningsapplikationer använder Double-Ball pumpar.

Mätning / fördelning
Mätning och fördelning innebär leverans av en specificerad mängd vätska på repetitiv basis. Mätning/Utdelningsapplikationer använder Double-Ball, Power-Piston och Dynamic-Primer-pumpar.

Klicka här för att se hela sortimentet på Samoa Industrials webbsida

SAMOAs typer av kolvpumpar och applikationer

Double-Ball-pumparDessa har en stora in- och utlopp för pumpning av lätta till medium-viskositetsvätskor.ApplikationerÖverföringSprayMäta och dispenseraMaterial som kan hanterasOljorYtbeläggningarMålarKemikalier Double-Ball-pumpar
Dessa har en stora in- och utlopp för pumpning av lätta till medium-viskositetsvätskor.

Applikationer
Överföring
Spray
Mäta och dispensera

Material som kan hanteras
Oljor
Ytbeläggningar
Målar
Kemikalier
Power-Piston-pumparDenna typen kombinerar sugförmågan med en kul-backventil med förmåga hos en chop-check backventil att hantera tjockare material.ApplikationerÖverföringExtruderingMäta och dispenseraMaterial som kan hanterasFettLimBläckYtbeläggningarTätare Power-Piston-pumpar
Denna typen kombinerar sugförmågan med en kul-backventil med förmåga hos en chop-check backventil att hantera tjockare material.

Applikationer
Överföring
Extrudering
Mäta och dispensera

Material som kan hanteras
Fett
Lim
Bläck
Ytbeläggningar
Tätare
Dynamic-Primer-pumparPrimerstången sträcker sig under pumppumpet för att tränga igenom och bearbeta materialet och möjliggöra att pumpa de tjockaste materialen.ApplikationerExtruderingMäta och dispenseraMaterial som kan hanterasTätningTunga smörjmedelSpackelTätningsmedelLim Dynamic-Primer-pumpar
Primerstången sträcker sig under pumppumpet för att tränga igenom och bearbeta materialet och möjliggöra att pumpa de tjockaste materialen.

Applikationer
Extrudering
Mäta och dispensera

Material som kan hanteras
Tätning
Tunga smörjmedel
Spackel
Tätningsmedel
Lim

Alentec & Orion AB • Flow Division kör Agera Ehandel version 12.2.0 från Montania System AB