Nyheter

Nyheter från OrionFlow & SAMOA Industrial

På Orionflow strävar vi ständigt efter att ligga i framkanten av teknik och innovation inom industriell pumpning. Vår nyhetssida är dedikerad till att hålla dig informerad om de senaste händelserna, produktlanseringarna och branschnyheterna som formar framtiden för vår sektor.


Vi söker Distrikssäljare →

Nu letar vi efter dig som är distriktsäljare och som vill vara en del av den här spännande tillväxtresan. Den här tjänsten är för distrikt Mellansverige och vi ser med fördel att du är placerad i Västerås, Uppsala, Gävle, Hudiksvall, Sundsvall eller Borlänge med omnejd.

Läs mer →


Nyheter

Nyheter från OrionFlow & SAMOA Industrial

På Orionflow strävar vi ständigt efter att ligga i framkanten av teknik och innovation inom industriell pumpning. Vår nyhetssida är dedikerad till att hålla dig informerad om de senaste händelserna, produktlanseringarna och branschnyheterna som formar framtiden för vår sektor

Ledig tjänst – Distriktssäljare

Distriktsäljare


Låter möjligheten att få vara med och bygga upp ett nytt affärsområde och varumärke inom industribranschen som en spännande utmaning för dig?

Vi bryter ny mark och håller på att bygga upp affärsområdet Samoa Flow i Skandinavien. Nu letar vi efter dig som är distriktsäljare och som vill vara en del av den här spännande tillväxtresan. Den här tjänsten är för distrikt Mellansverige och vi ser med fördel att du är placerad i Västerås, Uppsala, Gävle, Hudiksvall, Sundsvall eller Borlänge med omnejd.

Läs mer →

Distriktsäljare

OrionFlow • Samoa Industrial kör Agera Ehandel version 12.2.0 från Montania System AB