Pumpar med grön markering nedan är standardpumpar som vi lagerför för att erbjuda snabb leverans inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager i Älta.

UP05 Metall

Dessa 1/2” (13 mm) luftdrivna membranpumparna tillverkade av gjuten metall kan nå en flödeshastighet upp till 54L/min. De finns tillgänliga i Aluminium och AISI 316 Rostfritt stål, för optimal vätskekompalititet och korriosionsresistans. Vätskeanslutningarna på tryck och sugsidan kan vändas 180 grader samt fås med sidoanslutning. Pumparna kan även fås med suganslutningen nedåt för att kunna göra det möjligt för tex att använda pumpen som en fatpump. (Dessa pumpar används för överföring, fyllning och batchning i en mängd olika branscher.)

UP05 Icke-metall

Dessa 1/2” (13 mm) luftdrivna membranpumparna tillverkade av formsprutade plastdelar kan nå en flödeshastighet uppåt till 54L/min. De finns i Polypropylen eller Konduktiv polypropen, PVDF eller konduktiv acetal för optimal vätskekompatibilitet och korrosionsbeständighet.

Pumparna är utformade med sidoförskjutna gängade inlopps och utlopps portar för att undvika materialläckage på pumpen. Vätskeanslutningarna på tryck och sugsidan kan vändas om 180 grader för flexibel anslutning. Ytterligare central inloppsport nedåt ger möjligheten att ansluta ett sugrör direkt till pumpen och då använda pumpen som en fatpump.

Alentec & Orion AB • Flow Division kör Agera Ehandel version 12.2.0 från Montania System AB