Pumpar med grön markering nedan är standardpumpar som vi lagerför för att erbjuda snabb leverans inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager i Älta.

UP10 Metall

Dessa 1” (25 mm) luftdrivna membranpumparna tillverkade av formsprutad metall kan nå en flödeshastighet uppåt till 200L/min och och de erbjuder ett brett utbud av byggmaterial och anslutningar. Pumpens design säkerställer hög nötningsbeständighet vid pumpning av slipmedel och lågt flödesmotstånd. Vätskeanslutningarna på tryck och sugsidan kan vändas om 180 grader för flexibel anslutning.

UP10 Icke-metall

Dessa 1” (25 mm) luftdrivna membranpumparna tillverkade av formsprutade plastdelar kan nå en flödeshastighet uppåt till 200L/min. De finns i Polypropylen eller Konduktiv polypropen, PVDF eller konduktiv acetal för optimal vätskekompatibilitet och korrosionsbeständighet.

Pumparna är utformade med sidoförskjutna gängade inlopps och utlopps portar för att undvika materialläckage på pumpen. Vätskeanslutningarna på tryck och sugsidan kan vändas om 180 grader för flexibel anslutning.

Alentec & Orion AB • Flow Division kör Agera Ehandel version 12.2.0 från Montania System AB